G-deittinetti — siis Goottideitti.netin oma blogi

Goottideitti.net

Näitä asioita voitte tehdä treffeillä

Kannattaa käyttää luovuutta kun mietit mitä treffeillä voisi tehdä. Tässä on muutamia asioita, jotka ovat arkisia, pienen budjetin asioita, joiden aikana voitte tutustua toisiinne ja samalla tehdä jotain yhdessä. Näiden treffi-ideoiden avulla voit sivumennen saada selville, onko deittailtava henkilö aidosti kiinnostunut sinusta vai etsiikö hän vain jotakuta kustantamaan lystinpidon.

 1. Kävelyllä käyminen
  • Käveleminen on sekä terveellistä, että hyvä mahdollisuus kommunikoida seuralaisen kanssa rauhassa samalla kun maisemat ja tilanteet vaihtuvat verkkaiseen tahtiin. Kävelyllä voi käydä niin kaupungissa, puistossa kuin maaseudullakin. Tästä voi virittää tavanomaista erikoisemman kokemuksen ottamalla kengät pois ja kävelemällä avojaloin. Se tosin on suositeltavaa vain Suomen muutamana kesäkuukautena.
 2. Juokseminen
  • Okei, tämä onkin suunnattu urheilullisille henkilöille. Kuten kävelyllä käyminen, myös tämä on äärimmäisen huokea vaihtoehto. Juoksulenkin tekeminen voi kuitenkin olla uuvuttavaa, hikoiluttaa ja edellyttää nesteen kuljettamista mukana.
 3. Kirjakauppaan tai antikvariaattiin
  • …tai jos sinä eikä seuralaisesi juurikaan viihdy tällaisissa paikoissa, käykää musiikki- tai pelikaupassa.
 4. Valokuvakierros
  • Kännykkäkameralla, digikameralla tai vaikka kertakäyttökameralla voi räpsiä hauskoja muistoja eri kuvakulmista, eri paikoista. Tämä on etenkin hyvin huumorintajuisille treffityypeille hauska kokemus.
 5. Luistelemaan
  • Luisteleminen voi olla puolet vuodesta ulottuvilla, usein kauemminkin jos lähiseudulta löytyy tekojäätä. Luisteltaessa on luontevaa ottaa toista kädestä kiinni etenkin jos jompikumpi osapuolista ei ole kovin taitava luistelija.
 6. Heittäkää tikkaa
  • Tikanheitto, biljardin pelaaminen, pubivisaan osallistuminen. Näitä vaihtoehtoja voi kokea baari-illan yhteydessä.
 7. Käykää tanssitunnilla
  • Yksittäisiä tanssitunteja järjestetään eri puolilla maata. Aloittelijoille voi olla hyvinkin huokeita tunteja tarjolla tangon, salsan tai vaikka swingin parissa.
 8. Näyttelyssä tai museossa käyminen
  • Usein museossa tai esimerkiksi valokuvanäyttelyssä piipahtaminen on muutaman euron investointi. Joskus niissä järjestetään avoimien ovien päiviä.
 9. Katsokaa elokuva
  • Elokuvia voi katsoa muuallakin kuin suurelta valkokankaalta. Usein kotosalta löytyy kelvolliset pelit ja vehkeet filmien näyttämistä varten.

Luulen olleeni nuoruudessani jotain, jota nykypäivänä kutsuttaisiin nörtiksi. En ollut kovin sosiaalinen eikä minulla ollut tyttöystäviä. — Charles Kuralt

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Näitä asioita voitte tehdä treffeillä sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa.

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kliseet deitti-ilmoituksessa

Loppuun kaluttua ilmaisua, sanontaa tai muuta asiaa voidaan nimittää kliseeksi. Ehkä haluat omasta deitti-ilmoituksestasi virkistävän poikkeuksen, tai ehkä haluat luetteloida siinä mahdollisimman tyypilliset fraasit. Niin tai näin, löydät tästä jut…

Kuinka kasvattaa mahdollisuuksia löytää seurustelukumppani "oikeasta" maailmasta?

Onpas on vastaus, kun ajattelet, etteihän netin ulkopuolelta voi löytää mitään järjellistä seuraa. Luultavasti isäsi ja äitisi tapasivat toisensa netin ulkopuolella. Netin ulkopuolella, siellä “oikeassa” maailmassa, ovat ihmiset tutustuneet toisiin…

Niksejä hyvän deitti-ilmoituksen luomiseen

Nettitreffipalveluita käytettäessä on ensisijaisen tärkeää huolehtia mahdollisimman edustavan deitti-ilmoituksen koostamisesta. Tässä muutamia ytimekkäitä ohjeita tehokkaan, joukosta erottuvan ja omanlaisesi ilmoituksen tekemiseen. Deittiprofiilin…

Miksi suhde ei toimi?

Parisuhteen turmioksi koituu usein vanhojen suhteiden käsittelemättömät ongelmat, tunnetaakat. Elämän varrella jokainen meistä kokee kolhuja. Se on tärkeä osa menneisyyttä itse kullakin. Vanhojen suhteiden ongelmia ei kannata toistaa uudessa suhtee…