G-deittinetti — siis Goottideitti.netin oma blogi

Goottideitti.net

Kauheimpia treffikokemuksia

Tälle sivulle on kerätty suomalaisten naisten ja miesten tosielämässä karmeimpia treffimuistoja. Kokemukset ovat eri henkilöiden eri nettisivustoilla julkaisemia. Mahdollisuuksien mukaan kunkin kokemuksen paljastaneen henkilön nimimerkki on julkaistu, kuten myös lähde josta alkuperäinen teksti löytyy. Kertomuksia on editoitu hieman pitämään niin sanottu punainen lanka mahdollisimman selkeänä. Kauheimpia treffikokemuksia voi jakaa myös artikkelin lopusta löytyvän kommentointilomakkeen avulla. Kommentit ilmestyvät jutun loppuun.

Vierailija @ Vauva.fi:

Mies tuli hakemaan mut kotipihasta. Mentiin läheiseen ravintolaan, jossa tilasin tietenkin itselleni kunnon annoksen, mies itselleen pelkät ranskalaiset. Ajattelin, että aika ranttu tai saita tyyppi… Kun lasku tuli, sanoin heti, että maksan omat syömiseni. Tää äijä nosti metelin siitä miten hänen ranskalaiset ja vesi on voinut maksaa kahdeksan euroa kun mun pihvi maksoi 18 €. Siinä sitten mietti henkilökuntaa myöten tuota asiaa… Arvatkaa, olenko edelleen kyseisen miehen kanssa?

Vierailija @ Vauva.fi:

Olin tavannut yhden ‘Penan’ jossain viihteellä, ja selvis, että se on mun talon huoltomies. No, suostuin sit leffaan lähtee. Meinasin saada halvauksen, kun se tuli hakemaan mua sen huoltoyhtiön avolavapakulla, jossa kissankokoisin kirjaimin sen huoltoyhtiön nimi. ‘Penalla’ oli päällään hihaton t-paita, joita en voi sietää, ja löllyvät käsivarret. Viivyin vessassa niin kauan kun leffa alkoi, ja hiippailin sit pimeään saliin sen viereen. Ulostullessa juoksin kovaa siihen avolavapakuun ja pyysin häntä viemään mut nopeesti kotiin. Jonkin tekosyyn tekasin, ettei tarttenu lähtee kahville tms. ‘Pena’ kirjoitteli mulle runoja ja jätti postilaatikkoon ja auton tuulilasiin… Kävihän se välillä kahvitauoilla hoitelemassa mua… Oli muuten pirun hyvä sängyssä vaikka mua ällötti sen ulkonäkö.

Vierailija @ Vauva.fi:

Kun kävin leffassa edellisenä viikonloppuna ravintolassa tapaamani miehen kanssa. Leffa oli hyvin jännä ja mielenkiintoinen Bond, mutta tämä nelikymppinen insinöörimies tunki vain kättään jalkojeni väliin ja halusi suudella, oi auta armias. Käyttäytyi kuin teini. Olin sen verran tyhmä, että kävin lefan jälkeen vielä kahvilla, mutta siihen jäi, koska mies ei päässyt kotiini. Mikä ääliömagneetti olen ollutkaan, voi apua.

Vierailija @ Vauva.fi:

Mieheen tutustuin laivalla, kun olin kansimatkustajana Helsingistä Maarianhaminaan. Maksoi juomat ja olisi maksanut buffetinkin, jos olisin halunnut. Ei siis pihi ainakaan, mutta leveili muutenkin rahoillaan koko ajan ‘nyt olet muuten sellaisessa seurassa, josta ei raha ihan heti pääse loppumaan’. Ja hän oli metsuri itä-suomalaisesta kaupungista, että ehkä hänelläkään ei nyt mitään miljoonaomaisuuksia kuitenkaan ollut. Enkä nyt muutenkaan ollut etsimässä miestä, jolla ei omasta mielestäänkään ole muuta annettavaa kuin raha. Olisi maksanut mulle matkan Tukholmaan asti, jos olisin halunnut, ei meinannut ollenkaan ymmärtää, että jään alkuperäisen suunnitelman mukaan Maarianhaminassa pois kyydistä.

Vierailija @ Vauva.fi:

Kerran olin menossa treffeille ja kyselin etukäteen vähän ohjelmaa, mutta mies sanoi vain, että kyllä kaikkee kivaa tehdään. En sitten oikein edes ennen treffejä syönyt mitään kun jotenkin vaan oletin että ainakin kahville mennään. No eipäs menty. Mies tuli hakemaan minua sellaisella aivan hirvittävällä teinibemarilla subbareineen sunmuineen ja tunnin ajelun jälkeen kysyin että mitäs tehtäis? Ehdotin kahville menoa ja hän sitten heti että ‘ai sun työ, nooo kyl se käy’. Treffit kesti tuon jälkeen noin 15 minuuttia. Kiitos vieläkin äidilleni, joka sattui mulle soittamaan. Teeskentelin puhelimessa, että pakko mennä äkkiä kotiin ja sieltä äkkiä äidille kun on joku ongelma. Niin ja miehellä oli ikää 28 vuotta.

Vierailija @ Vauva.fi:

Minut pyysi treffeille fiksun oloinen mies. Hän oli jotenkin olevinaan, mutta ajattelin, että on hermostunut. Menimme syömään ja hän oli valinnut ravintolan. Kertoi vuolaasti kuinka arvostaa hyviä viinejä ja nauttii niistä. Ravintolassa söimme ja mies tilasi viinejä, erilaisia maistiaisia laseittain. Hän selitti tosi paljon viineistä. Sitten hän loppujen lopuksi alkoi humaltua, kun oli juonut kaikki tilaamansa. Oksensipa sitten ravintolan pöytään ja minä jouduin saattamaan hänet kotiin taksilla.

Mimo @ Plaza:

Olin itse 25 ja menin kaverin mulle järkkäämille sokkotreffeille 36-vuotiaan miehen kanssa, joka oli kuulemma hyvin säilynyt.
Mua vastassa ollut tyyppi oli pukeutunut mannevillatakkiin ja mannehousuihin ja hänellä oli vaalea, erittäin paljon päälaelta ohentunut kuohkeaksi föönätty tukka. Ei tarjonnut mulle mitään vaikka oli tavallaan aloitteentekijä koko treffihommassa. Puheenaiheena oli mm. hänen huono palkkansa (10 000 Suomen markkaa, ei pääkaupunkiseudulla ja tyypillä ei ollut pätevyyttä työhönsä), miten hän oli pukeutunut treffeille 80-luvulla (kokonaan vaaleankeltaiseen) ja se, miksi en ottanut ‘mitään’ (kun join vain kahvia).

Urpo @ Plaza:

‘Tapasin’ naisen Suomi24-linjoilla, joka lähestyi minua ja jo saman illan aikana aloimme puhua puhelimessa, koska mielestäni on turhaa kirjoitella ja puhua puhelimessa viikko kaupalla ja mahdollisesti tavattaessa, kemiat ei pelitä. Nainen oli mielenkiintoinen ja hauska tapaus, joka kertomansa mukaan oli hommissa muualla Suomessa tilapäisesti osan aikaa viikosta. Kolmen viikon aikana emme löytäneet mystisesti oikeaa ajankohtaa tapaamiselle ja hänen kanssaa tuli puhuttua varmaankin kieltämättä 20 tuntia puhelimessa. Tapaamisen vaikeus alkoi vituttamaan ja sellainen tunne iski, että tuossa persoonassa on jotain outoa, siis tarinoissa. Viikko sitten lopetimme yhteydenpidon. Tänään kysäisin kaverilta ohimennen kahvilla, että satutko tuntemaan kyseitä tyttöä, koska samasta pohjoisen kaupungista olivat kotoisin. Aina iloisen ja harmittoman kaverini ilme ja koko fyysinen olemus muuttui sellaiseksi, etten viiden vuoden aikana ollut häntä sellaisena nähnyt. Hän sanoi, että jos jonkun persoonan voisi poistaa historiasta, niin se olisi kyseinen tapaus. Tunnin verran kerroin hänelle, mitä treffipersoona oli minulle kertonut. Kävi ilmi, että hän oli ollut rehellinen ainoastaan omasta nimestään (siitäkin osittain), sukupuolesta ja äidin asuinmaasta. KAIKKI muu ja sitä oli paljon oli paskaa.

Soposusi @ City.fi:

Kukaan daameista ei ollut edes telamiinan painon päässä totuudesta (olen aina tehnyt selväksi, kuten nykyisinkin, millainen on naismakuni), valokuvat olivat useamman vuoden vanhoja kasvokuvia ja takertuminen alkoi heti.

Strutsi @ City.fi:

Joskus 18-kesäsenä uskaltauduin treffeille netissä tapaamani miehen kanssa. Yllättäen mies oli ihan toista maata kun oli itsestään antanut ymmärtää. Tumma komistus oli todellisuudessa maantienharmaalla rasvaletillä varustettu hintelä lippispää. Olisin voinut kääntyä ympäri kun hänet näin mutta kohteliaisuudesta istuttiin ja juteltiin kahvikuposen ajan. En muista minkä tekosyyn keksin, että pääsin heti sen jälkeen hipsimään himaan.

Uurto @ Voimahalifoorumi:

Sitten oli yksi Deitti.net-tuttu, joka vaikutti tosi kivalta ja fiksulta ekalla tapaamisella, mutta sitten menin käymään sen kotona. Siellä oli hyvin monipuolisesti koristeltu ja varusteltu Bon Jovi -alttari, jonka keskellä oli peili, ja kolmekymppisen miehen poikamiesluola tapetoitu lehdistä otetuilla Bon Jovi -julisteilla. Alkoi myös kertoa selvästikin keksittyä tarinaa kuinka oli matkaillut New Jerseyssä ja siellähän se Jon Bon Jovi oli kotipihallaan leikannut nurtsia. Hän mennyt juttelemaan ja kohta olivat frendejä ja hengasivat paikallisessa pubissa koko tyypin loppuloman ajan.

Ihanhetero @ Suomi24:

Pahin deitti oli kun olin sopinut treffit naisen kanssa ja se tuli tapaamiseen tyttökaverinsa kanssa. Ne jutteli keskenään niin intensitiivisesti että huomasin heti että kyseessä lesbopari joka etsi miestä hedelmöittämään ne. Koitin päästä jotenkin tilanteesta pois. Kohteliaana herrasmiehenä en vaan voinut häipyä vaan jäin istumaan yhdelle kaljalle. En kyllä mitenkään rohkaissut niitä vaan olin melko tuppisuuna ja häivyin heti kun se oli mahdollista. Laitoin sitten kohteliaasti vielä tekstarin parin päivän päästä.

Vieras @ Kaksplus:

Kaikkein kauheimmat sokkotreffit elämässäni olivat kyllä nämä: Ystäävni järjesti erään miehen kanssa treffit ja tavattiin läheisessä pizzeriassa. Kyslin, mitä on viime aikoina tehnyt — kertoi päässeensä juuri vankilasta pois. Minä en ihan pienistä hätkähdä, joten ajattelin, että tuskin mitään vakavempaa on tehnyt. Oli tappanut entisen tyttöystävänsä, kun oli mustasukkainen. Tuli muuten kiire kotiin.

Biseksuaalisuus tuplaa mahdollisuudet löytää deittiseuraa. — Woody Allen

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Kauheimpia treffikokemuksia sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa.

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleita

Romanttisia asioita, joita voit tehdä kumppanillesi

Jos kysytään satunnaiselta kadunmieheltä, mitä hänen mielestään “olla romanttinen” tarkoittaa, eri vastauksia voi tulla yhtä paljon kuin on vastaajiakin. Romantiikalla tarkoitetaan monia monituisia asioita, joita kaikki yhdistää halu jollain tavall…

Cosmopolitanin ohjeita naisille

Tyttöjen lehti Cosmopolitan on vuodesta toiseen jakanut tiedonjanoisille tytteleille parisuhdevinkkejä ja niksejä kuinka elää onnellisesti. Tässä on muutamia Cosmopolitan-lehdessä esitettyjä asioita naisille, joiden perusteella voi päätellä onko mi…

Netissä flirttailu

Useimmat heistä, jotka ovat tutustuneet toisiinsa netin kautta, tulevat ensimmäisen face-to-face-tapaamisen jälkeenkin tapaamaan toisensa uudelleen. Tässä on eräitä flirttailuvinkkejä, joilla voit vihjata toiselle kiinnostuksestasi. Neuvoja voi sov…

Näitä asioita voitte tehdä treffeillä

Kannattaa käyttää luovuutta kun mietit mitä treffeillä voisi tehdä. Tässä on muutamia asioita, jotka ovat arkisia, pienen budjetin asioita, joiden aikana voitte tutustua toisiinne ja samalla tehdä jotain yhdessä. Näiden treffi-ideoiden avulla voit…

Tilaa syöte:
RSS tai Atom

Etsitkö seuraa? Liity Goottideitti.netin jäseneksi ja lue iskuvinkkejä.

Kiinnostavimmat