G-deittinetti — siis Goottideitti.netin oma blogi

Goottideitti.net

Niksejä hyvän deitti-ilmoituksen luomiseen

Nettitreffipalveluita käytettäessä on ensisijaisen tärkeää huolehtia mahdollisimman edustavan deitti-ilmoituksen koostamisesta. Tässä muutamia ytimekkäitä ohjeita tehokkaan, joukosta erottuvan ja omanlaisesi ilmoituksen tekemiseen. Deittiprofiilin pitäminen esillä on melkeinpä 50 prosenttia seuranhausta netissä, joten hyvällä ilmoituksella voit kasvattaa huomattavasti mahdollisuuksiasi tavata ihmisiä. Tähän aiheeseen liittyvää luettavaa löytyy blogikirjoituksesta Hyvä deitti-ilmoitus.

 1. Ole rehellinen kun kerrot itsestäsi.
  • Omaa ikää, pituutta, painoa eikä muita tärkeitä asioita kannata mennä kaunistelemaan. Epärehellisyys on niin miehille kuin naisillekin turnoff.
 2. Jos mahdollista, kirjoita iskevä otsikko.
  • Usein seuranhakupalveluissa, kuten Suomi24:n deittiviritelmässä, voi omalle profiilisivulle ennen varsinaisen esittelytekstin alkua lisätä vapaamuotoisen otsikon. Hyvä otsikko voi tuoda yhteydenottoja.
 3. Kerro itsestäsi jotain kiinnostavaa.
  • Deitti-ilmoitukseen voi yksinkertaisetkin perusjutut kirjoittaa kutkuttaviksi kertomuksiksi. Ihmiset eivät välttämättä jaksa kiinnostua jos ilmoituksessa on vain ranskalaisia viivoja tai sata pilkulla eroteltua asiaa.
 4. Kerro omista tavoitteistasi, haaveistasi.
  • Omalla profiilisivullasi voit paljastaa jotain minkä katsot olevan itsellesi tärkeää. Se voi olla esimerkiksi paljastus siitä, että haluat käydä katsomassa Herculeumia tai toivot löytäväsi jonkun jonka kanssa perustaa perheen.
 5. Hanki edustava kuva itsestäsi.
  • Edustava, tuore valokuva itsestäsi voi tehdä erinomaisen vaikutelman. Kuva kannattaa mieluummin olla perinteinen pärstäkerroinfoto kuin kaukaa otettu. Laita kuvaa otettaessa yllesi puhtaat vaatteet ja tarkista miltä “letti” näyttää.
 6. Kehota toimimaan.
  • Profiilin loppuun tai sen sekaan voi liittää kehotuksen kävijälle laittaa viestiä. Se voi ainakin hieman tsempata niitä kävijöitä, jotka muuten olevat kiinnostuneita, mutta jotka arkailevat aloitteen tekemisessä.

Minulla ei ole tyttöystävää, mutta tunnen naisen, joka tulisi vihaiseksi jos sanoisin niin. — Mitch Hedberg

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Niksejä hyvän deitti-ilmoituksen luomiseen sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa.

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kokkaaminen ja treffit

Tässä neuvoja ruoan tarjoamisesta treffeille. Neuvot toimivat niin miehille kuin naisillekin ja eri tilanteisiin. Treffeillä voi ruokailla niin kotikeittiössä kuin ulkoilmassakin jos sää ja muut olosuhteet sen sallivat. Ennen ruoan valmistamista ka…

Suomi24 Treffit vs. Goottideitti.net

Sen minkä Suomi24 Treffit voittaa käyttäjien määrässä, Goottideitti.net voittaa niiden laadussa. Goottideitti.netissä eivät mm. kansanmurhaajat pääse pitämään deitti-ilmoitusta esillä, koska ylläpito valvoo.

Suomi24 Treffien etusivu, johon on kirjautunut mm. Hitler.

Suomi24:n tarjoama deittipalvelu sisältää…

Näin teet aloitteen

Uusien ihmisten tapaaminen voi olla hankalaa tässä yhteiskunnassa, jossa tuttavuuden tekeminen selväpäisenä aiheuttaa vastapuolessa pahimmillaan huolta oman turvallisuutensa puolesta. Vaikka Suomessa tutustuminen etenkin vastakkaiseen sukupuoleen “…

Kaveripiirin ainoana sinkkuna oleminen

Joskus voi tuntua siltä kuin ystävillä olisi kullakin vakituiset seurustelukumppanit ja itse olisi vain se kuuluisa kolmas pyörä häiritsemässä menoa. Tässä muutamia tipsejä kolmansille pyörille auttamaan heitä ymmärtämään mitä seurustelevien kaveri…