G-deittinetti — siis Goottideitti.netin oma blogi

Goottideitti.net

Kokkaaminen ja treffit

Tässä neuvoja ruoan tarjoamisesta treffeille. Neuvot toimivat niin miehille kuin naisillekin ja eri tilanteisiin. Treffeillä voi ruokailla niin kotikeittiössä kuin ulkoilmassakin jos sää ja muut olosuhteet sen sallivat. Ennen ruoan valmistamista kannattaa kysellä etukäteen treffiseuralaiselta, onko hänellä ruoka-allergioita tai joitain ruokalajeja, joita hän ei halua nähdäkään. Kannattaa yleensä pysyä erossa kalan valmistamisesta, sillä tuulettamattomissa tiloissa siitä syntyy voimakas odööri.

Treffeillä voi tarjota alkajaisiksi jotain juhlavaa juomaa, kuten samppanjaa tai muuta kuohuvaa. Tällaiset juomat näyttävine pulloineen ja kuplivine sisältöineen auttavat tekemään tilanteesta juhlavan ja erottumaan tavanomaisesta ruokailusta.

Alkuruoaksi voi tarjota jotain epätyypillistäkin, kuten palan suolaista piirakkaa tai jotain muuta kuin tavanomaista vihreää salaattia. Jälkiruokaa ennen voisi kokeilla vaikkapa tuoretta patonkia juuston tai hunajan kera. Varsinainen jälkiruoka voisi olla herkullinen suklaafondue tai jotakin muuta suklaista.

Jos pääruokana on pihvi tai uunissa kypsytettävää lihaa, niiden kypsentäminen oikeaoppisesti on tärkeää. Lisäksi jos kokemusta kokkaamista ei ole juurikaan kertynyt, kannattaa etukäteen harjoitella valmistettavan ruokalajin tekemistä. Tosin jos keittiö tuntuu täysin vieraalta paikalta, voi olla mehevin vaihtoehto selvittää voiko ravintolasta hakea annokset kotona nautittavaksi.

Deittailen tällä hetkellä neitoa, joka ei ilmeisesti tiedä sitä. — Garry Shandling

Kommentoi ensimmäisenä

  • Auta pisteyttämään tämä kirjoitus asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Kokkaaminen ja treffit sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa.

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleita

Näin olet hyvä poikaystävä

Tämä on helppoa. Voit olla hyvä poikaystävä kunnioittamalla parisuhteen toista osapuolta. Ole rehellinen, sillä se tekee asiat helpoksi ja antaa myös itsellesi tilaa hengittää. Tämän ohjee…

Treffeille valmistautuminen

Treffeillä voit tehdä toiseen itsestäsi hyvän vaikutelman valmistautumalla tulevaan koitokseen huolella. Tässä on vaihe vaiheelta ohjeita, joiden avulla ajan ennen H-hetkeä voi käyttää mah…

Hyvä deittiprofiili

Deittipalvelu Zoosk aloitti vuoden 2014 julkaisemalla tekemiään päätelmiä siitä, minkälaiset deittiprofiilit tilastollisesti tepsivät naisiin ja minkälaiset miehiin. Yksi yllättävä Zooskin…

Antti astui miessuvun puolesta miinaan

Helsingin Uutiset kirjoitti nelikymppisestä Antti Kivimäestä maaliskuussa 2018 ja uudelleen eilen maanantaina, 2. huhtikuuta. Eilisen jutun jäljiltä hän ei selvinne ilman naarmuja, sillä m…