G-deittinetti — siis Goottideitti.netin oma blogi

Goottideitti.net

Treffeille valmistautuminen

Treffeillä voit tehdä toiseen itsestäsi hyvän vaikutelman valmistautumalla tulevaan koitokseen huolella. Tässä on vaihe vaiheelta ohjeita, joiden avulla ajan ennen H-hetkeä voi käyttää mahdollisimman tehokkaasti, ja tulevaa yhteishetkeä ajatellen hyödyllisesti. Etenkin ensimmäiset treffit voivat jännittää molempia osapuolia. Jännittäminen on normaalia. Sitä ei kannata lähteä karkottamaan alkoholilla. Kannattaa pyrkiä myös olemaan ylianalysoimatta asioita.Ennen deittejä voi olla hyvä tehdä vähän kotiläksyjä, kuten:

 1. Tutustu maailman menoon.
  • Voi olla helppo löytää puhuttavaa jos olet lukenut päivän uutiset ja tiedät mikä maailmaa juuri nyt puhuttaa.
 2. Valmistaudu fyysisesti.
  • Ennen treffejä kannattaa nukkua hyvin, jotta et vaikuta uneliaalta tai väsyneeltä seuralaisesi silmissä. Ennen treffejä käy suihkussa ja pese hiukset. Jos olet nainen, mieti tarvittaessa tilanteeseen sopiva meikki. Hampaat voi olla hyvä harjata ennen treffejä.
 3. Valitse vaatteet etukäteen.
  • Jos suosikkipaitasi on jo käytössä, se voi likaantua ennen treffejä. Sen vuoksi voi olla hyvä miettiä etukäteen minkälaiset vaatteet puet treffeille.
 4. Yritä rentoutua.
  • Katso vaikka jokin hyvä komediaelokuva tai lue vitsejä tai kuuntele hyvää musiikkia. Älä murehdi mitä kaikkea saattaa mennä pieleen.
 5. Jätä takaovi auki.
  • Mitä jos treffeille tuleva henkilö onkin karmea? Kannattaa miettiä miten voit poistua tilanteesta luontevasti. Joskus suorien sanojen sanominen voi olla liian vaikeaa. Voisit suostutella ystäväsi tai tuttavasi soittamaan kännykkääsi vaikka varttitunti treffien alkamisen jälkeen ja tarvittaessa käyttää sitä verukkeena poistua paikalta.

Biseksuaalisuus tuplaa mahdollisuudet löytää deittiseuraa. — Woody Allen

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Treffeille valmistautuminen sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa.

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kehonkieli paljastaa paljon

Kehonkieli on yksi tapa tulkita sosiaalisia tilanteita. Se on puhumisen lisäksi yksi niistä tavoista, joilla ihmiset voivat havaita toisen ihmisen mielenliikkeitä. Useimmat meistä osaavat tulkita kehonkielen yksityiskohtia luontevasti. Tässä kirjoi…

Netissä flirttailu

Useimmat heistä, jotka ovat tutustuneet toisiinsa netin kautta, tulevat ensimmäisen face-to-face-tapaamisen jälkeenkin tapaamaan toisensa uudelleen. Tässä on eräitä flirttailuvinkkejä, joilla voit vihjata toiselle kiinnostuksestasi. Neuvoja voi sov…

Näin teet aloitteen

Uusien ihmisten tapaaminen voi olla hankalaa tässä yhteiskunnassa, jossa tuttavuuden tekeminen selväpäisenä aiheuttaa vastapuolessa pahimmillaan huolta oman turvallisuutensa puolesta. Vaikka Suomessa tutustuminen etenkin vastakkaiseen sukupuoleen “…

Pitkä suhde päättyi, mistä uusi kumppani?

Pitkän parisuhteen päättymisen jälkeen voi olla hankala lähteä uudelleen etsimään kumppania tai seuralaista, jos seuranhakutaidot ovat päässeet ruostumaan. Deittailu voi tuntua aivan vieraalta vuosia kestäneen suhteen jälkeen. Tähän ongelmaan ei ol…