G-deittinetti — siis Goottideitti.netin oma blogi

Goottideitti.net

Treffeille kysyminen

Periaatteessa on hyvin yksinkertaista kysyä jotakuta, haluaako hän käydä treffeillä kanssasi, mutta juuri tuon kysymyksen esittäminen on usein hankalaa jännityksen tai kieltävän vastauksen pelossa. Jossain vaiheessa on kuitenkin järkevintä hoitaa se ja päästä elämässä eteenpäin. Tämä artikkeli ei kerro kuinka voit voittaa jännityksesi, eikä se työnnä sinua kiinnostuksen kohteesi eteen. Tämän lukemalla opit toivottavasti analysoimaan sinun ja kiinnostuksesi kohteen välillä olevan kiinnostuksen määrän tai sen puuttumisen. Neuvot on kirjoitettu ensisijaisesti kasvotusten tapahtuva mietintä mielessä, mutta osa voi olla sovellettavissa nettideittailunkin rintamalla.

Ennen treffeille kysymistä onkin hyvä ensimmäiseksi selvittää, onko kiinnostus yksipuolista vai ei. Jos huomaat hänen katselevan sinua, hymyilevän tai vaikuttavan vaivaantuneelta seurassasi, voit tehdä näiden tietojen avulla hyödyllisiä johtopäätöksiä.

Seuraa, kuinka kiinnostuksesi kohde katsoo sinuun. Jos hän katsoo sinua häpeilemättä, tai vaihtoehtoisesti arastelee “lukita” katseensa sinuun, molemmat voivat hyvinkin merkitä kiinnostusta — ne ovat vihreä valo pyytää häntä treffeille. Vastavuoroisesti osoita oma kiinnostuksesi häntä kohtaan katsomalla suoraan häntä ja mieluusti kasvoja.

Treffeille kysyminen ei välttämättä tuota sitä tulosta, jonka toivoit saavasi. Kannattaa pyrkiä pitämään itsensä kasassa vaikka vastapuoli ei haluaisikaan treffeille. Reipas asenne ennen ja jälkeen “sen suuren kysymyksen” esittämisen aikana antaa sinusta itsevarman vaikutelman.

Deittikysymyksen esittäminen voi olla parasta hoitaa kasvotusten sellaisessa tilanteessa, jossa ei ole muita häiritsemässä. Sosiaaliset paineet voivat vaikuttaa häneen ja niin myös sinuun sellaisella tavalla, jolla sinä tai hän ette muuten ehkä käyttäytyisi. Treffeille kysyminen onnistuu toki netinkin välityksellä, tekstarilla tai vaikka Facebookin chatissa, mutta ne eivät ole yhtä henkilökohtaisia tapoja kommunikoida kuin olla kasvotusten.

Joskus treffeille pyydettävä henkilö ujostelee tai on hermostunut. Sen vuoksi vaikka ensimmäisellä kerralla hän ei suostuisikaan tälleille, kysymys kannattaa esittää myöhemmin (esimerkiksi parin viikon päästä) uudelleen jos vain molemminpuolisen kiinnostuksen merkit ovat ilmassa.

Vaikka olen yksin, en halua leimautua yksinäiseksi. — Delta Burke

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Treffeille kysyminen sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa.

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleita

Meressä on monta kalaa

Meressä on monta kalaa, mutta sinä et ole meressä vaan aavikolla. Yksin. Tämä on tilanne jos olet mies ja yrität löytää seuraa netistä vastakkaisen sukupuolen edustajasta. Useat nettideittailuun soveltuvat palstat ovat täynnä miehiä. Jokaista naist…

Mitä kukkaset ja timantit oikeastaan viestivät

Saajalle kukkakimppu tai timantit viestivät evoluutiopsykologi Satoshi Kanazawan mukaan antajan resursseista, siis siitä, että tuollaisten nättien ja samalla turhien lahjojen antaja pystyy hankkimaan sellaisia ja antamaan niitä mielitietylleen. Lis…

Näin olet hyvä poikaystävä

Tämä on helppoa. Voit olla hyvä poikaystävä kunnioittamalla parisuhteen toista osapuolta. Ole rehellinen, sillä se tekee asiat helpoksi ja antaa myös itsellesi tilaa hengittää. Tämän ohjeen noudattaminen kannattaa aloittaa jo ensimmäisistä treffeis…

Tilaa syöte:
RSS tai Atom

Etsitkö seuraa? Liity Goottideitti.netin jäseneksi ja lue iskuvinkkejä.

Kiinnostavimmat