G-deittinetti — siis Goottideitti.netin oma blogi

Goottideitti.net

Ensitreffit

On eräitä niin miehille kuin naisillekin sopivia toimintamalleja, joilla voi antaa itsestään hyvän ensivaikutelman ensimmäisillä treffeillä. Yksi tärkeä seikka on muistaa kuunnella mitä seuralainen puhuu. Se on 50 prosenttia keskustelusta. Suun käyminen ilman varsinaista asiaa voi antaa sinusta huonon vaikutelman. Toisen puhuessa voit esittää tilanteen mukaan kysymyksiä keskusteltavana olevasta asiasta tai muuten näyttää, että olet kiinnostunut siitä mitä hän sanoo. Kuuntelemisen lisäksi optimismi, joustavuus ja oman itsensä oleminen ovat hyviä piirteitä.

Okei, vaikka henkilö olisikin brunetti eikä blondi, älä anna sen leimata häntä vaan yritä päästä sen yli. Sama juttu pituuden, painon, tai jonkin yksityiskohdan suhteen. Optimistisesti ajatteleminen voi johtaa ikimuistoisen ystävyys- tai seurustelusuhteen syntyyn.

Joustavuus on tärkeää, sillä hänellä on omat tottumuksensa ja mieltymyksensä. Ei kannata turhautua vaikka saisit hotdoggisi sinapilla tai toinen fanittaisi “väärää” telkkarisarjaa. Joustavuus etenkin ensimmäisillä treffeillä on yksi niistä asioista, jotka tulevat jäämään seuralaisesi mieleen.

Älä yritä näytellä jotain muuta kuin mitä oikeasti olet. Olemalla rehellisesti oma itsesi osoitat olevasi sinut itsesi kanssa ja arvostavasi toista.

Ensimmäisillä treffeillä molemmat osapuolet ovat normaalisti jännittyneitä ja hieman varautuneita. Tunnelma kannattaa pyrkiä pitämään kevyenä. Te molemmat olette treffeillä, koska olette kiinnostuneita toisistanne ja haluatte tutustua toisiinne. Te olette ikään kuin samassa veneessä.

Biseksuaalisuus tuplaa mahdollisuudet löytää deittiseuraa. — Woody Allen

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Ensitreffit sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa.

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleita

Ritarillisuus

Ritarillisuus on katoavaa kansanperinnettä. Se on asenne, jolla mies voi osoittaa olevansa muut huomioon ottava, hyvätapainen ja ystävällinen henkilö. Ritarillisten tapojen omaksuminen voi alkaa niiden petraamisella vaikka siskon, äidin tai täysin…

Kokkaaminen ja treffit

Tässä neuvoja ruoan tarjoamisesta treffeille. Neuvot toimivat niin miehille kuin naisillekin ja eri tilanteisiin. Treffeillä voi ruokailla niin kotikeittiössä kuin ulkoilmassakin jos sää ja muut olosuhteet sen sallivat. Ennen ruoan valmistamista ka…

Ensitreffit

On eräitä niin miehille kuin naisillekin sopivia toimintamalleja, joilla voi antaa itsestään hyvän ensivaikutelman ensimmäisillä treffeillä. Yksi tärkeä seikka on muistaa kuunnella mitä seuralainen puhuu. Se on 50 prosenttia keskustelusta. Suun käy…

Toisen kotona vieraileminen

Tämän artikkelin ohjeita voi soveltaen noudattaa monenlaisissa tilanteissa, joissa olet vierailemassa toisen henkilön kotona. Se voi tarkoittaa poika- tai tyttöystävän kotona käymistä, hänen vanhempiensa luona vierailemista, tai kaverin huusholliss…

Tilaa syöte:
RSS tai Atom

Etsitkö seuraa? Liity Goottideitti.netin jäseneksi ja lue iskuvinkkejä.

Kiinnostavimmat