G-deittinetti — siis Goottideitti.netin oma blogi

Goottideitti.net

Pitkä suhde päättyi, mistä uusi kumppani?

Pitkän parisuhteen päättymisen jälkeen voi olla hankala lähteä uudelleen etsimään kumppania tai seuralaista, jos seuranhakutaidot ovat päässeet ruostumaan. Deittailu voi tuntua aivan vieraalta vuosia kestäneen suhteen jälkeen. Tähän ongelmaan ei ole oikeastaan kuin yksi järkevä ratkaisu, kuten moneen muuhunkin asiaan: suoraan tulta päin! Ei kannata jäädä analysoimaan omia seuranhakutaitoja, joitain epärelevantteja yksityiskohtia eikä aina edes aikaisempia virheitä vaan tutustua deittailuun uudelleen — deittailemalla.

Deittailemaan ryhtyminen voi tuntua oudolta ja deitin järjestäminen saada olon hermostuneeksi, mutta nämä ovat täysin luonnollisia asioita. Deittailuhan yksinkertaistetusti tarkoittaa vain toiseen henkilöön tutustumista ja hänen seurassaan olemista. Jos et halua antaa signaaleja, että olet etsimässä pitkäaikaista suhdetta, ei välttämättä kannata lähteä ensi töiksi esittelemään seuralaista sukulaisille. Treffien sopiminen edellyttää toki ensin sopivan henkilön kohtaamista. Omaa viehätysvoimaa voi tehostaa esimerkiksi hankkimalla uusia vaatteita ja kysymällä ystäviltä vinkkejä. Tässä eräitä nyrkkisääntöjä:

 1. Säilytä huoliteltu ulkoasu.
  • Netti ei ole ainoa paikka, jossa Se Oikea voi tulla vastaan. Tämä ei tietenkään tarkoita ykkösvaatteiden pitämistä alituiseen.
 2. Tarkkaile kuinka muut tekevät sen.
  • Esimerkiksi ravintolaillan yhteydessä voi olla hauskaa katsoa kuinka joku toinen saa huomiota osakseen ja miettiä miksi niin.
 3. Aina ei voi onnistua.
  • Deittipelin yksi osa on joutua kokemaan karvaitakin hetkiä. Turhauttavaa ehkä, mutta kuuluu asiaan.
 4. Mieti, missä voit tavata hänet.
  • Ruokakaupat, kuntosalit ja baarit lienevät yleisimpiä paikkoja löytää seuraa.
 5. Muista näyttää lähestyttävältä.
  • Älä murjota. Vienokin hymy suupielillä voi tehdä sinusta kiinnostavan ja helposti lähestyttävän.

En ole ikinä ollut jokin Roomeo, joka tapaa tytön ja lankeaa häneen välittömästi. Joka kerta, kun olen aloittanut suhteen, se on ollut paljon hitaampi prosessi. — Leonardo DiCaprio

Mielipiteet

0ino 17. päivä toukokuuta 2012

Kohtaan nro 4 voisi lisätä apteekit, pururadat, jääkiekkomatsit, joskus myös festarit ja konsertit.

Kommentoitaessa julkaisua Pitkä suhde päättyi, mistä uusi kumppani? sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa.

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kuinka kasvattaa mahdollisuuksia löytää seurustelukumppani "oikeasta" maailmasta?

Onpas on vastaus, kun ajattelet, etteihän netin ulkopuolelta voi löytää mitään järjellistä seuraa. Luultavasti isäsi ja äitisi tapasivat toisensa netin ulkopuolella. Netin ulkopuolella, siellä “oikeassa” maailmassa, ovat ihmiset tutustuneet toisiin…

Suomi24 Treffit vs. Goottideitti.net

Sen minkä Suomi24 Treffit voittaa käyttäjien määrässä, Goottideitti.net voittaa niiden laadussa. Goottideitti.netissä eivät mm. kansanmurhaajat pääse pitämään deitti-ilmoitusta esillä, koska ylläpito valvoo.

Suomi24 Treffien etusivu, johon on kirjautunut mm. Hitler.

Suomi24:n tarjoama deittipalvelu sisältää…

Kuinka selviytyä raastavasta yksinäisyydestä

Yksinäisyyden tunne voi johtua ystävien puuttumisesta tai vähäisyydestä, vaikeudesta muodostaa läheisiä ihmissuhteita muiden kanssa tai jostain muusta syystä. Tässä on eräitä temppuja, joilla yksinäisyyden voi hetkeksi sivuuttaa. Neuvoissa kerrotaa…

Saitko rukkaset?

Pakkien saaminen missä tahansa asiassa voi masentaa ja saada sydämen jyskyttämään tuhatta ja sataa. Pakkien saaminen romanttisen elämän saralla voi olla kova kolaus, mutta sen ei tulisi olla niin vakava asia, että elämänilo katoaisi tyystin. Me ihm…

Tilaa syöte:
RSS tai Atom

Etsitkö seuraa? Liity Goottideitti.netin jäseneksi ja lue iskuvinkkejä.

Kiinnostavimmat