G-deittinetti — siis Goottideitti.netin oma blogi

Goottideitti.net

Meressä on monta kalaa

Meressä on monta kalaa, mutta sinä et ole meressä vaan aavikolla. Yksin. Tämä on tilanne jos olet mies ja yrität löytää seuraa netistä vastakkaisen sukupuolen edustajasta. Useat nettideittailuun soveltuvat palstat ovat täynnä miehiä. Jokaista naista piirittää sata miestä. Se voi olla syy sille, miksi et löydä seuraa netistä. Ehkä ihannekumppanisi ei jaksa vastata jokaiseen saamaansa viestiin. Tässä on muutamia asioita, jotka voivat kertoa sinulle miten voit parantaa mahdollisuuksiasi erottua muista.

Missä kunnossa profiilikuvasi on?

Jos profiilikuvasi ei miellytä katsojaa, hän ei välttämättä vastaa viesteihisi lainkaan. Tämä ei tarkoita automaattisesti, että olisit suohirviön näköinen. On syytä hyväksyä, ettei ole mahdollista miellyttää kaikkia. Vaikka kuvasi olisi edustava, se ei ehkä saa jokaista mimmiä lääpälleen. Osa naisihmisistä on mieltynyt tummasilmäisiin ja -hiuksisiin, toiset tuntevat vetovoimaa vaaleahiuksisiin jne.

Sanoitko jotain millä on väliä?

Jos lähetät kiinnostavalle henkilölle yksityisviestin, jossa morjenstat ja kysyt kuinka sujuu, hän on luultavasti saanut samanlaisia viestejä niin paljon ettei välttämättä viitsi vastata viestiisi. Lähetä mieluummin viesti, jossa käy ilmi, että olet tutustunut hänen profiiliinsa. Mainitse jotain, joka on sinulla ja hänellä yhteistä.

Oletko liian tyrkky?

Jos huomaat lähettäneesi henkilölle viestin, jossa kysyt seitsemännettä kertaa miksi hän ei ole vastannut viestiisi, tyrkytät itseäsi liikaa. Samaan tapaan jos näet kirjoittamassasi viestissä rasvaisia vitsejä tai ehdotuksia, kannattaa deletoida kirjoitettu ja aloittaa viestin naputteleminen alusta.

Onko teillä mitään yhteistä?

Sinulle saattaa olla riittävästi yhteistä siinä, että asutaan samalla paikkakunnalla ja fanitetaan Filttiä, mutta se ei aina ole riittävästi. Kun lähetät viestin kiinnostuksesi kohteelle, hän luultavasti käy vilkaisemassa sinun profiiliasi ja pyrkii sitä kautta selvittämään mistä asioista sinä tykkäät — minkälainen tapaus sinä olet.

Liikaa välimatkaa?

Monesti etenkin nuorilla on X määrä kilometrejä, jonka ylittäminen tarkoittaa, että toinen asuu liian kaukana. Jotkut haluavat treffata tyyppiä, joka asuu samalla paikkakunnalla, toiset suostuvat matkustamaan kauemmas. Kaikki eivät halua ryhtyä etäsuhteeseen.

Rakastuminen ja parisuhteessa oleminen ovat kaksi eri asiaa. — Keanu Reeves

Kommentoi ensimmäisenä

your_ip_is_blacklisted_by sbl.spamhaus.org

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleita

Treffeille valmistautuminen

Treffeillä voit tehdä toiseen itsestäsi hyvän vaikutelman valmistautumalla tulevaan koitokseen huolella. Tässä on vaihe vaiheelta ohjeita, joiden avulla ajan ennen H-hetkeä voi käyttää mahdollisimman tehokkaasti, ja tulevaa yhteishetkeä ajatellen h…

Ravintolassa syöminen ja treffit

Spagetti ja kastike näyttää lautasella houkuttelevalta, herkulliselta, mutta sen haarukoiminen suuhun voi olla sottaista. Ruokaileminen ihastuksen seurassa voi olla nolostuttava kokemus. Kiusalliset tilanteet ruokailun aikana voi välttää, tai ainak…

Antti astui miessuvun puolesta miinaan

Helsingin Uutiset kirjoitti nelikymppisestä Antti Kivimäestä maaliskuussa 2018 ja uudelleen eilen maanantaina, 2. huhtikuuta. Eilisen jutun jäljiltä hän ei selvinne ilman naarmuja, sillä miehen tekemässä nettideittiraportissa — hän tapasi 200 naist…