G-deittinetti — siis Goottideitti.netin oma blogi

Goottideitti.net

Hyvä deittiprofiili

Deittipalvelu Zoosk aloitti vuoden 2014 julkaisemalla tekemiään päätelmiä siitä, minkälaiset deittiprofiilit tilastollisesti tepsivät naisiin ja minkälaiset miehiin. Yksi yllättävä Zooskin julkaisema väite on, että miehet pitävät naisen deitti-ilmoituksessa siitä, jos profiilikuvassa nainen esiintyy sisätiloissa ja mieluusti kotioloissa. Vastaavasti naiset tuntuvat mieltyvät “omakuvia” enemmän sellaisten miesten profiileihin, joissa mies nähdään ulkotiloissa.

Zooskin mukaan nainen saa keskimäärin 60% enemmän huomiota osakseen mikäli hänen deittiprofiilissaan näkyy valokuva, jossa nainen on sisätiloissa. Mies puolestaan saa naiselta 19% enemmän huomiota jos hänen profiilikuvansa näyttää miehen olevan ulkotiloissa. Lisäksi molempien sukupuolten osalta tehovoimaa kasvattaa kokovartalokuva — se kerää puoleensa jopa 203 prosenttiyksikköä enemmän huomiota. Mikäli mies panee profiilikuvakseen niin sanotun “selfien” eli omakuvan, hän saattaa jopa kaventaa mahdollisuuksiaan saada yhteydenottoja.

Erikoisuutena mainittakoon, että deittiprofiilissa käytetyt hymiötkin voivat Zooskin mukaan vaikuttaa yhteydenottojen lukumäärään: yhteydenottoja voi tulla jopa 13% enemmän mikäli hymiö on formaattia :-) sen sijaan että se olisi niin ikään kuin ilman nenää muodossa :). Jälkimmäisessä tapauksessa yhteydenottojen määrä voi pienentyä jopa 66 prosenttiyksiköllä.

Miehet tuntuvat saavan enemmän kontakteja naisilta jos he profiilisivullaan mainitsevat lapset ja exät. Samaan aikaan nainen saa edellä mainitut asiat esittelemällä vähennettyä yhteydenottojen määrää.

Huomioita

  • Mikäli profiiliin vaivautuu kirjoittamaan 100–200 sanaa tekstiä, yhteydenottojen määrää voi kasvattaa.
  • Yhteydenottojen määrää voi kasvattaa myös mainitsemalla olevansa menevä ja luottavainen, kertomalla urheilevansa ja lukevansa. Myös musikaalisuuden mainitseminen kasvattaa vetovoimaa.
  • Jos mies profiilinsa perusteella vaikuttaa olevansa kiinnostunut vain kavereiden kanssa rällästämisestä ja humalatilan hankkimisesta, he pienentävät saamiensa yhteydenottojen lukumäärää.
  • Kirjoitusvirheet vähentävät deittiprofiilin kiinnostavuutta.

Lienee osoitus huonoista elämäntavoistasi jos kaipaat entistä poikaystävääsi, joka on sinulle myrkkyä. — Charlaine Harris

Kommentoi ensimmäisenä

your_ip_is_blacklisted_by sbl.spamhaus.org

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleita

Edustava profiilikuva on nettideittailussa hyvin tärkeä

Miespuoliseksi Tuksuksi itseään kutsuva bloggaaja ja kirjailija Henry Laasanen julkaisi heinäkuussa 2012 blogimerkinnän Nettideittitesti feikkiprofiileilla. Kaleva-lehden nettisivuilla julkaistu blogimerkintä käsittelee feikkiprofiileilla tehtyä de…

Suomi24 Treffit vs. Goottideitti.net

Sen minkä Suomi24 Treffit voittaa käyttäjien määrässä, Goottideitti.net voittaa niiden laadussa. Goottideitti.netissä eivät mm. kansanmurhaajat pääse pitämään deitti-ilmoitusta esillä, koska ylläpito valvoo.

Suomi24 Treffien etusivu, johon on kirjautunut mm. Hitler.

Suomi24:n tarjoama deittipalvelu sisältää…

Löysitkö kiinnostavan tapauksen nettideitistä?

Mikäli olet jo löytänyt jostakin deittipalvelusta kiinnostavan henkilön, johon haluat todella tutustua kasvotustenkin, lue tästä neuvoja kuinka voit kasvattaa mahdollisuuksiasi tehdä häneen sellainen vaikutus, että hän haluaa nähdä sinut uudelleen.…

Parhaat deittiaiheiset nettipelit

Tässä esitellään etenkin ja ensisijaisesti aikuisille suunnattuja deittiaiheisia nettipelejä, sekä hieman muitakin aikuisten ihmisten pelejä, joita voi käydä koluamassa artikkelista löytyviä linkkejä klikkailemalla. Luettelo sisältää viisi parasta…