G-deittinetti — siis Goottideitti.netin oma blogi

Goottideitti.net

Edustava profiilikuva on nettideittailussa hyvin tärkeä

Miespuoliseksi Tuksuksi itseään kutsuva bloggaaja ja kirjailija Henry Laasanen julkaisi heinäkuussa 2012 blogimerkinnän Nettideittitesti feikkiprofiileilla. Kaleva-lehden nettisivuilla julkaistu blogimerkintä käsittelee feikkiprofiileilla tehtyä deittitestiä, jonka Jon Milward suoritti kansainvälisessä nettitreffipalvelu OkCupidissa. Tulokset kielivät ensisijaisesti siitä, että nettideittailussa naisihmiset saavat yleensä huimasti enemmän yhteydenottoja miehiltä kuin miehet naisilta. Tuloksista voi päätellä myös hieman minkälaiset profiilikuvat tepsivät, eli mitkä herättävät kiinnostuksen ja mitkä eivät.

Jon Milward laittoi nettideittipalveluun 10 feikkiprofiilia; viisi miehen, viisi naisen. Hän julkaisi blogissaan testiprofiilien valokuvat ja liitti niiden yhteyteen saatujen yksityisviestien määrät. Tuloksissa kävi silmiinpistävimmin ilmi, että kiinnostavimmalta vaikuttaneen naisen profiiliin lähetettiin neljän kuukauden aikana yhteensä 536 viestiä. Samassa ajassa kiinnostavimmaksi mielletyn miehen yksityisviestilaatikkoon saapui 38 viestiä. Epäkiinnostavimman naisen yksityisviestien boksiin ilmestyi samassa ajassa vain 11 viestiä — toisaalta samassa ajassa epäkiinnostavimmalle miehelle ei lähetetty ainoatakaan viestiä.

Tulokset puhuvat karua kieltään: kauniit naiset saavat paljon viestejä, komeat miehet saavat jonkin verran viestejä. Tavalliset naiset saavat jonkin verran viestejä, tavalliset miehet eivät saa viestejä juurikaan. Eniten viestejä saivat naiset, joiden profiilikuvassa näkyi edustava, tarkka, selkeä potretti naisen kasvoista ja ylävartalosta. Värillinen valokuva sai hieman enemmän viestejä kuin harmaasävyinen kuva. Värikuvassa naisella on yllään musta, paljastava ja hihaton toppi. Toiseksi suosituin valokuva kuuluu naiselle harmaasävyisessä valokuvassa. Siinä naisen kasvot esitetään selkeästi, hieman sivustapäin kuvattuna ja avaralla kaula-aukolla kruunattuna. Molemmat naiset ovat ruskeaverikköjä. Suosituimman miehen valokuvassa esiintyy tummahiuksinen mies, jolla on hymyilevä ilme kasvoilla parin päivän sängen tähdittämänä. Samoin toiseksi suosituimman miehen valokuvassa miehellä on lyhyt sänkiparta. Molempien miesten profiilikuvat ovat värillisiä ja niistä näkyy lähinnä vain miesten hymyilevät, lempeät kasvot.

Olen deittaillut 15-vuotiaasta asti. Olen uupunut. Missä Se Oikea on? — Kristin Davis

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Edustava profiilikuva on nettideittailussa hyvin tärkeä sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa.

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kuinka kaukosuhteen voi saada toimimaan?

Parisuhde voi muuttua etäsuhteeksi esimerkiksi tilanteessa, jossa toinen osapuoli muuttaa paikkakunnalta toiselle tai lähtee suorittamaan asepalvelustaan. Etäsuhteen onnistumisen edellytys on kyky kommunikoida toisen kanssa erilaisin välinein, kute…

Kuinka kasvattaa mahdollisuuksia löytää seurustelukumppani "oikeasta" maailmasta?

Onpas on vastaus, kun ajattelet, etteihän netin ulkopuolelta voi löytää mitään järjellistä seuraa. Luultavasti isäsi ja äitisi tapasivat toisensa netin ulkopuolella. Netin ulkopuolella, siellä “oikeassa” maailmassa, ovat ihmiset tutustuneet toisiin…

Saitko rukkaset?

Pakkien saaminen missä tahansa asiassa voi masentaa ja saada sydämen jyskyttämään tuhatta ja sataa. Pakkien saaminen romanttisen elämän saralla voi olla kova kolaus, mutta sen ei tulisi olla niin vakava asia, että elämänilo katoaisi tyystin. Me ihm…

Suomi24 Treffit vs. Goottideitti.net

Sen minkä Suomi24 Treffit voittaa käyttäjien määrässä, Goottideitti.net voittaa niiden laadussa. Goottideitti.netissä eivät mm. kansanmurhaajat pääse pitämään deitti-ilmoitusta esillä, koska ylläpito valvoo.

Suomi24 Treffien etusivu, johon on kirjautunut mm. Hitler.

Suomi24:n tarjoama deittipalvelu sisältää…