G-deittinetti — siis Goottideitti.netin oma blogi

Goottideitti.net

Cosmopolitanin ohjeita naisille

Tyttöjen lehti Cosmopolitan on vuodesta toiseen jakanut tiedonjanoisille tytteleille parisuhdevinkkejä ja niksejä kuinka elää onnellisesti. Tässä on muutamia Cosmopolitan-lehdessä esitettyjä asioita naisille, joiden perusteella voi päätellä onko mies valmis sitoutumaan. Tiesitkö vaikkapa, että miehen vanhemmilla on suuri rooli siinä, tuleeko mies sitoutumaan sinuun? Vaikka mies on jo “iso poika”, hän ei lakkaa sivuuttamasta kasvattajiensa mielipiteitä.

Mies ei sitoudu pikkujuttuihin voi tarkoittaa, ettei mies ehdi tekemään lupaamaansa asiaa oli se sitten kuinka pieni tai vähäpätöinen tahansa. Monille meistä tulee silloin tällöin esteitä, mutta jos niistä muodostuu alituiseen toistuva tapa, mies ei viitsi nähdä vaivaa parisuhteen eteen. Sitoutumattomuus on huono merkki.

Mikäli hän on menossa naimisiin kolmansien treffien jälkeen, tai jotain muuta yhtä radikaalia, kertoo miehen olevan vähän turhan innokas. Hän kieltämättä tällaisella liikkeellä osoittaa olevansa valmis sitoutumaan pitkäksi aikaa. Tällaisessa tapauksessa on hyvä seurata, pysyykö miehen innokkuus samanlaisena vai onko hän kovin ailahtelevainen sen suhteen. Ehkä hän vain tykkää hetken jännityksestä?

Miehen edellinen suhde loppui juuri tarkoittaa tyypillisesti, ettei hän ole valmis pariutumaan välittömästi uudelleen. Voihan se toki onnistua, usein se kuitenkin johtuu vain halusta aloittaa laastarisuhde jonkun kanssa.

Jos mies katselee jatkuvasti muita naisia. Tällöin mies toki osoittaa arvostavansa kauneutta, mutta sinunhan tulisi olla hänen katseensa kohde.

Muut kiireet vievät kaiken ajan voi johtua halusta kehittää työuraa tai panostaa opintoihin. Jos samanlainen hektisyys jatkuu viikonlopunkin aikana, hän saattaa pitää sinua vain hetken huvina, jota voi tavata kun ei ole parempaa tekemistä.

Eikö mies ole esitellyt sinua tuttavilleen? Ehkä hän ei kuukausienkaan tapailun jälkeen ole valmis näyttämään sinua ystävilleen ja esittelemään perheelleen, koska hän vain “unohti”. Tai ehkä hän ei halua ikään kuin virallistaa asemaasi hänen elämässään.

Nainen valitsee sen miehen, joka valitsee hänet. — Tuntematon

Kommentoi ensimmäisenä

  • Auta pisteyttämään tämä kirjoitus asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Cosmopolitanin ohjeita naisille sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa.

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleita

Näin olet hyvä poikaystävä

Tämä on helppoa. Voit olla hyvä poikaystävä kunnioittamalla parisuhteen toista osapuolta. Ole rehellinen, sillä se tekee asiat helpoksi ja antaa myös itsellesi tilaa hengittää. Tämän ohjee…

Valehteleminen ilmoituksessa ja viesteissä

Danielle Couchin ja Liamputtong Praneen vuonna 2008 julkaisemassa tutkimuksessa, jossa selvitettiin nettideittailun avaamia mahdollisuuksia pariutua ja tavata seksipartnereita, huomattiin…

Saitko rukkaset?

Pakkien saaminen missä tahansa asiassa voi masentaa ja saada sydämen jyskyttämään tuhatta ja sataa. Pakkien saaminen romanttisen elämän saralla voi olla kova kolaus, mutta sen ei tulisi ol…

Näitä asioita voitte tehdä treffeillä

Kannattaa käyttää luovuutta kun mietit mitä treffeillä voisi tehdä. Tässä on muutamia asioita, jotka ovat arkisia, pienen budjetin asioita, joiden aikana voitte tutustua toisiinne ja samal…