G-deittinetti — siis Goottideitti.netin oma blogi

Goottideitti.net

Cosmopolitanin ohjeita naisille

Tyttöjen lehti Cosmopolitan on vuodesta toiseen jakanut tiedonjanoisille tytteleille parisuhdevinkkejä ja niksejä kuinka elää onnellisesti. Tässä on muutamia Cosmopolitan-lehdessä esitettyjä asioita naisille, joiden perusteella voi päätellä onko mies valmis sitoutumaan. Tiesitkö vaikkapa, että miehen vanhemmilla on suuri rooli siinä, tuleeko mies sitoutumaan sinuun? Vaikka mies on jo “iso poika”, hän ei lakkaa sivuuttamasta kasvattajiensa mielipiteitä.

Mies ei sitoudu pikkujuttuihin voi tarkoittaa, ettei mies ehdi tekemään lupaamaansa asiaa oli se sitten kuinka pieni tai vähäpätöinen tahansa. Monille meistä tulee silloin tällöin esteitä, mutta jos niistä muodostuu alituiseen toistuva tapa, mies ei viitsi nähdä vaivaa parisuhteen eteen. Sitoutumattomuus on huono merkki.

Mikäli hän on menossa naimisiin kolmansien treffien jälkeen, tai jotain muuta yhtä radikaalia, kertoo miehen olevan vähän turhan innokas. Hän kieltämättä tällaisella liikkeellä osoittaa olevansa valmis sitoutumaan pitkäksi aikaa. Tällaisessa tapauksessa on hyvä seurata, pysyykö miehen innokkuus samanlaisena vai onko hän kovin ailahtelevainen sen suhteen. Ehkä hän vain tykkää hetken jännityksestä?

Miehen edellinen suhde loppui juuri tarkoittaa tyypillisesti, ettei hän ole valmis pariutumaan välittömästi uudelleen. Voihan se toki onnistua, usein se kuitenkin johtuu vain halusta aloittaa laastarisuhde jonkun kanssa.

Jos mies katselee jatkuvasti muita naisia. Tällöin mies toki osoittaa arvostavansa kauneutta, mutta sinunhan tulisi olla hänen katseensa kohde.

Muut kiireet vievät kaiken ajan voi johtua halusta kehittää työuraa tai panostaa opintoihin. Jos samanlainen hektisyys jatkuu viikonlopunkin aikana, hän saattaa pitää sinua vain hetken huvina, jota voi tavata kun ei ole parempaa tekemistä.

Eikö mies ole esitellyt sinua tuttavilleen? Ehkä hän ei kuukausienkaan tapailun jälkeen ole valmis näyttämään sinua ystävilleen ja esittelemään perheelleen, koska hän vain “unohti”. Tai ehkä hän ei halua ikään kuin virallistaa asemaasi hänen elämässään.

Vaikka olen yksin, en halua leimautua yksinäiseksi. — Delta Burke

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Cosmopolitanin ohjeita naisille sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa.

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleita

Miksi suhde ei toimi?

Parisuhteen turmioksi koituu usein vanhojen suhteiden käsittelemättömät ongelmat, tunnetaakat. Elämän varrella jokainen meistä kokee kolhuja. Se on tärkeä osa menneisyyttä itse kullakin. Vanhojen suhteiden ongelmia ei kannata toistaa uudessa suhtee…

Kuinka selviytyä raastavasta yksinäisyydestä

Yksinäisyyden tunne voi johtua ystävien puuttumisesta tai vähäisyydestä, vaikeudesta muodostaa läheisiä ihmissuhteita muiden kanssa tai jostain muusta syystä. Tässä on eräitä temppuja, joilla yksinäisyyden voi hetkeksi sivuuttaa. Neuvoissa kerrotaa…

Kliseet deitti-ilmoituksessa

Loppuun kaluttua ilmaisua, sanontaa tai muuta asiaa voidaan nimittää kliseeksi. Ehkä haluat omasta deitti-ilmoituksestasi virkistävän poikkeuksen, tai ehkä haluat luetteloida siinä mahdollisimman tyypilliset fraasit. Niin tai näin, löydät tästä jut…

Nettideittailu on raakaa peliä

Koska Goottideitti.netinkin listoilla on sadoittain seuranhakuilmoituksia, oma profiili voi tuntua jäävän muiden jalkoihin. Tässä on muutamia vinkkejä, joilla saat kehitettyä profiilisi kiinnostavuutta ja kasvatettua mahdollisuuksiasi löytää seuraa…