G-deittinetti — siis Goottideitti.netin oma blogi

Goottideitti.net

ystävät

Aiheeseen ystävät liittyvät kirjoitukset listataan tällä sivulla. Blogissa on yhteensä tähän ja muihin aiheisiin liittyviä kirjoituksia.

Kaveripiirin ainoana sinkkuna oleminen

Joskus voi tuntua siltä kuin ystävillä olisi kullakin vakituiset seurustelukumppanit ja itse olisi vain se kuuluisa kolmas pyörä häiritsemässä menoa. Tässä muutamia tipsejä kolmansille pyörille auttamaan heitä ymmärtämään mitä seurustelevien kaverien yläpäässä liikkuu. Peukalosääntö on pysyä ystävällisinä ystäville ja heidän lemmityilleen. Hymyilemällä tai ainakin osoittamalla hyväksyväsi heidät voit säilyttää välisi ennallaan heidän kanssaan. Älä yritä mennä pariskunnan väliin äläkä koeta napata kenenkään poika- tai tyttöystävää itsellesi. Sen sijaan muista avata suusi ja puhua kavereidesi kanssa — vaikka he ovat suhteessa, he eivät taianomaisesti lakkaa olemasta ystäviäsi. Voitte edelleen puhua yhteisistä asioista, kuten muodista, elokuvista, urheilusta, musiikista.

Anna pariskunnalle omaa aikaa. Kuvittele itsesi tilanteeseen, jossa olet suhteessa ja jokin ystävistäsi roikkuisi alituiseen lahkeessa kiinni. Toisaalta jos rakastavaiset kaipaavat seuraasi, kutsuvat johonkin tai antavat ymmärtää näkevänsä sinut, käy toki sosialisoimassa. Voit muulla aikaa pyrkiä laajentamaan ystäväpiiriäsi ja hankkia uusia kasvoja elämääsi. Säilytä silti vanhat tuttavuussuhteesi ja vaikka heille ilmestyisi ryppyjä rakkauteen, ei kannata osallistua riitelevän pariskunnan toisen osapuolen mollaamiseen. Heidän riitansa eivät mahdollisesta houkutuksen tunteesta huolimatta useinkaan koske sinua.

Parisuhde vaatii toimiakseen paljon työtä ja omistautumista. — Greta Scacchi

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Kaveripiirin ainoana sinkkuna oleminen sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa.

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleita

Suomi24 Treffit vs. Goottideitti.net

Sen minkä Suomi24 Treffit voittaa käyttäjien määrässä, Goottideitti.net voittaa niiden laadussa. Goottideitti.netissä eivät mm. kansanmurhaajat pääse pitämään deitti-ilmoitusta esillä, koska ylläpito valvoo.

Suomi24 Treffien etusivu, johon on kirjautunut mm. Hitler.

Suomi24:n tarjoama deittipalvelu sisältää…

Miksi suhde ei toimi?

Parisuhteen turmioksi koituu usein vanhojen suhteiden käsittelemättömät ongelmat, tunnetaakat. Elämän varrella jokainen meistä kokee kolhuja. Se on tärkeä osa menneisyyttä itse kullakin. Vanhojen suhteiden ongelmia ei kannata toistaa uudessa suhtee…

Deittaile turvallisesti

Nettideittailu on helppo tapa tutustua uusiin ihmisiin. Vaikka useimmat internetistä seuraa hakevat henkilöt ovatkin niin sanotusti täysipäisiä, joukossa voi olla epämiellyttäviksikin osoittautuvia tapauksia. Sen vuoksi kannattaa lukea tämä luettel…

Ravintolassa syöminen ja treffit

Spagetti ja kastike näyttää lautasella houkuttelevalta, herkulliselta, mutta sen haarukoiminen suuhun voi olla sottaista. Ruokaileminen ihastuksen seurassa voi olla nolostuttava kokemus. Kiusalliset tilanteet ruokailun aikana voi välttää, tai ainak…