G-deittinetti — siis Goottideitti.netin oma blogi

Goottideitti.net

tyyli

Aiheeseen tyyli liittyvät kirjoitukset listataan tällä sivulla. Blogissa on yhteensä tähän ja muihin aiheisiin liittyviä kirjoituksia.

Hyvä deittiprofiili

Deittipalvelu Zoosk aloitti vuoden 2014 julkaisemalla tekemiään päätelmiä siitä, minkälaiset deittiprofiilit tilastollisesti tepsivät naisiin ja minkälaiset miehiin. Yksi yllättävä Zooskin julkaisema väite on, että miehet pitävät naisen deitti-ilmoituksessa siitä, jos profiilikuvassa nainen esiintyy sisätiloissa ja mieluusti kotioloissa. Vastaavasti naiset tuntuvat mieltyvät “omakuvia” enemmän sellaisten miesten profiileihin, joissa mies nähdään ulkotiloissa.

Zooskin mukaan nainen saa keskimäärin 60% enemmän huomiota osakseen mikäli hänen deittiprofiilissaan näkyy valokuva, jossa nainen on sisätiloissa. Mies puolestaan saa naiselta 19% enemmän huomiota jos hänen profiilikuvansa näyttää miehen olevan ulkotiloissa. Lisäksi molempien sukupuolten osalta tehovoimaa kasvattaa kokovartalokuva — se kerää puoleensa jopa 203 prosenttiyksikköä enemmän huomiota. Mikäli mies panee profiilikuvakseen niin sanotun “selfien” eli omakuvan, hän saattaa jopa kaventaa mahdollisuuksiaan saada yhteydenottoja.

Erikoisuutena mainittakoon, että deittiprofiilissa käytetyt hymiötkin voivat Zooskin mukaan vaikuttaa yhteydenottojen lukumäärään: yhteydenottoja voi tulla jopa 13% enemmän mikäli hymiö on formaattia :-) sen sijaan että se olisi niin ikään kuin ilman nenää muodossa :). Jälkimmäisessä tapauksessa yhteydenottojen määrä voi pienentyä jopa 66 prosenttiyksiköllä.

Miehet tuntuvat saavan enemmän kontakteja naisilta jos he profiilisivullaan mainitsevat lapset ja exät. Samaan aikaan nainen saa edellä mainitut asiat esittelemällä vähennettyä yhteydenottojen määrää.

Huomioita

 • Mikäli profiiliin vaivautuu kirjoittamaan 100–200 sanaa tekstiä, yhteydenottojen määrää voi kasvattaa.
 • Yhteydenottojen määrää voi kasvattaa myös mainitsemalla olevansa menevä ja luottavainen, kertomalla urheilevansa ja lukevansa. Myös musikaalisuuden mainitseminen kasvattaa vetovoimaa.
 • Jos mies profiilinsa perusteella vaikuttaa olevansa kiinnostunut vain kavereiden kanssa rällästämisestä ja humalatilan hankkimisesta, he pienentävät saamiensa yhteydenottojen lukumäärää.
 • Kirjoitusvirheet vähentävät deittiprofiilin kiinnostavuutta.

Olen deittaillut 15-vuotiaasta asti. Olen uupunut. Missä Se Oikea on? — Kristin Davis

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Hyvä deittiprofiili sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa.

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kauheimpia treffikokemuksia

Tälle sivulle on kerätty suomalaisten naisten ja miesten tosielämässä karmeimpia treffimuistoja. Kokemukset ovat eri henkilöiden eri nettisivustoilla julkaisemia. Mahdollisuuksien mukaan kunkin kokemuksen paljastaneen henkilön nimimerkki on julkais…

Kehonkieli paljastaa paljon

Kehonkieli on yksi tapa tulkita sosiaalisia tilanteita. Se on puhumisen lisäksi yksi niistä tavoista, joilla ihmiset voivat havaita toisen ihmisen mielenliikkeitä. Useimmat meistä osaavat tulkita kehonkielen yksityiskohtia luontevasti. Tässä kirjoi…

Kaveripiirin ainoana sinkkuna oleminen

Joskus voi tuntua siltä kuin ystävillä olisi kullakin vakituiset seurustelukumppanit ja itse olisi vain se kuuluisa kolmas pyörä häiritsemässä menoa. Tässä muutamia tipsejä kolmansille pyörille auttamaan heitä ymmärtämään mitä seurustelevien kaveri…

Näin teet aloitteen

Uusien ihmisten tapaaminen voi olla hankalaa tässä yhteiskunnassa, jossa tuttavuuden tekeminen selväpäisenä aiheuttaa vastapuolessa pahimmillaan huolta oman turvallisuutensa puolesta. Vaikka Suomessa tutustuminen etenkin vastakkaiseen sukupuoleen “…

Treffeille valmistautuminen

Treffeillä voit tehdä toiseen itsestäsi hyvän vaikutelman valmistautumalla tulevaan koitokseen huolella. Tässä on vaihe vaiheelta ohjeita, joiden avulla ajan ennen H-hetkeä voi käyttää mahdollisimman tehokkaasti, ja tulevaa yhteishetkeä ajatellen hyödyllisesti. Etenkin ensimmäiset treffit voivat jännittää molempia osapuolia. Jännittäminen on normaalia. Sitä ei kannata lähteä karkottamaan alkoholilla. Kannattaa pyrkiä myös olemaan ylianalysoimatta asioita.Ennen deittejä voi olla hyvä tehdä vähän kotiläksyjä, kuten:

 1. Tutustu maailman menoon.
  • Voi olla helppo löytää puhuttavaa jos olet lukenut päivän uutiset ja tiedät mikä maailmaa juuri nyt puhuttaa.
 2. Valmistaudu fyysisesti.
  • Ennen treffejä kannattaa nukkua hyvin, jotta et vaikuta uneliaalta tai väsyneeltä seuralaisesi silmissä. Ennen treffejä käy suihkussa ja pese hiukset. Jos olet nainen, mieti tarvittaessa tilanteeseen sopiva meikki. Hampaat voi olla hyvä harjata ennen treffejä.
 3. Valitse vaatteet etukäteen.
  • Jos suosikkipaitasi on jo käytössä, se voi likaantua ennen treffejä. Sen vuoksi voi olla hyvä miettiä etukäteen minkälaiset vaatteet puet treffeille.
 4. Yritä rentoutua.
  • Katso vaikka jokin hyvä komediaelokuva tai lue vitsejä tai kuuntele hyvää musiikkia. Älä murehdi mitä kaikkea saattaa mennä pieleen.
 5. Jätä takaovi auki.
  • Mitä jos treffeille tuleva henkilö onkin karmea? Kannattaa miettiä miten voit poistua tilanteesta luontevasti. Joskus suorien sanojen sanominen voi olla liian vaikeaa. Voisit suostutella ystäväsi tai tuttavasi soittamaan kännykkääsi vaikka varttitunti treffien alkamisen jälkeen ja tarvittaessa käyttää sitä verukkeena poistua paikalta.

Luulen olleeni nuoruudessani jotain, jota nykypäivänä kutsuttaisiin nörtiksi. En ollut kovin sosiaalinen eikä minulla ollut tyttöystäviä. — Charles Kuralt

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Treffeille valmistautuminen sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa.

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleita

Treffeille kysyminen

Periaatteessa on hyvin yksinkertaista kysyä jotakuta, haluaako hän käydä treffeillä kanssasi, mutta juuri tuon kysymyksen esittäminen on usein hankalaa jännityksen tai kieltävän vastauksen pelossa. Jossain vaiheessa on kuitenkin järkevintä hoitaa s…

Treffeille valmistautuminen

Treffeillä voit tehdä toiseen itsestäsi hyvän vaikutelman valmistautumalla tulevaan koitokseen huolella. Tässä on vaihe vaiheelta ohjeita, joiden avulla ajan ennen H-hetkeä voi käyttää mahdollisimman tehokkaasti, ja tulevaa yhteishetkeä ajatellen h…

Kuinka selviytyä raastavasta yksinäisyydestä

Yksinäisyyden tunne voi johtua ystävien puuttumisesta tai vähäisyydestä, vaikeudesta muodostaa läheisiä ihmissuhteita muiden kanssa tai jostain muusta syystä. Tässä on eräitä temppuja, joilla yksinäisyyden voi hetkeksi sivuuttaa. Neuvoissa kerrotaa…

Netissä flirttailu

Useimmat heistä, jotka ovat tutustuneet toisiinsa netin kautta, tulevat ensimmäisen face-to-face-tapaamisen jälkeenkin tapaamaan toisensa uudelleen. Tässä on eräitä flirttailuvinkkejä, joilla voit vihjata toiselle kiinnostuksestasi. Neuvoja voi sov…