G-deittinetti — siis Goottideitti.netin oma blogi

Goottideitti.net

ruoka

Aiheeseen ruoka liittyvät kirjoitukset listataan tällä sivulla. Blogissa on yhteensä tähän ja muihin aiheisiin liittyviä kirjoituksia.

Kokkaaminen ja treffit

Tässä neuvoja ruoan tarjoamisesta treffeille. Neuvot toimivat niin miehille kuin naisillekin ja eri tilanteisiin. Treffeillä voi ruokailla niin kotikeittiössä kuin ulkoilmassakin jos sää ja muut olosuhteet sen sallivat. Ennen ruoan valmistamista kannattaa kysellä etukäteen treffiseuralaiselta, onko hänellä ruoka-allergioita tai joitain ruokalajeja, joita hän ei halua nähdäkään. Kannattaa yleensä pysyä erossa kalan valmistamisesta, sillä tuulettamattomissa tiloissa siitä syntyy voimakas odööri.

Treffeillä voi tarjota alkajaisiksi jotain juhlavaa juomaa, kuten samppanjaa tai muuta kuohuvaa. Tällaiset juomat näyttävine pulloineen ja kuplivine sisältöineen auttavat tekemään tilanteesta juhlavan ja erottumaan tavanomaisesta ruokailusta.

Alkuruoaksi voi tarjota jotain epätyypillistäkin, kuten palan suolaista piirakkaa tai jotain muuta kuin tavanomaista vihreää salaattia. Jälkiruokaa ennen voisi kokeilla vaikkapa tuoretta patonkia juuston tai hunajan kera. Varsinainen jälkiruoka voisi olla herkullinen suklaafondue tai jotakin muuta suklaista.

Jos pääruokana on pihvi tai uunissa kypsytettävää lihaa, niiden kypsentäminen oikeaoppisesti on tärkeää. Lisäksi jos kokemusta kokkaamista ei ole juurikaan kertynyt, kannattaa etukäteen harjoitella valmistettavan ruokalajin tekemistä. Tosin jos keittiö tuntuu täysin vieraalta paikalta, voi olla mehevin vaihtoehto selvittää voiko ravintolasta hakea annokset kotona nautittavaksi.

Haluaisin luoda profiilin deittisivustolle ja laittaa ilmoituksen otsikoksi 'Hyvä kuuntelija etsii mykkää naista'. — Jarod Kintz

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Kokkaaminen ja treffit sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa.

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleita

Meressä on monta kalaa

Meressä on monta kalaa, mutta sinä et ole meressä vaan aavikolla. Yksin. Tämä on tilanne jos olet mies ja yrität löytää seuraa netistä vastakkaisen sukupuolen edustajasta. Useat nettideittailuun soveltuvat palstat ovat täynnä miehiä. Jokaista naist…

Näin teet aloitteen

Uusien ihmisten tapaaminen voi olla hankalaa tässä yhteiskunnassa, jossa tuttavuuden tekeminen selväpäisenä aiheuttaa vastapuolessa pahimmillaan huolta oman turvallisuutensa puolesta. Vaikka Suomessa tutustuminen etenkin vastakkaiseen sukupuoleen “…

Cosmopolitanin ohjeita naisille

Tyttöjen lehti Cosmopolitan on vuodesta toiseen jakanut tiedonjanoisille tytteleille parisuhdevinkkejä ja niksejä kuinka elää onnellisesti. Tässä on muutamia Cosmopolitan-lehdessä esitettyjä asioita naisille, joiden perusteella voi päätellä onko mi…