G-deittinetti — siis Goottideitti.netin oma blogi

Goottideitti.net

nettitreffit

Aiheeseen nettitreffit liittyvät kirjoitukset listataan tällä sivulla. Blogissa on yhteensä tähän ja muihin aiheisiin liittyviä kirjoituksia.

Meressä on monta kalaa

Meressä on monta kalaa, mutta sinä et ole meressä vaan aavikolla. Yksin. Tämä on tilanne jos olet mies ja yrität löytää seuraa netistä vastakkaisen sukupuolen edustajasta. Useat nettideittailuun soveltuvat palstat ovat täynnä miehiä. Jokaista naista piirittää sata miestä. Se voi olla syy sille, miksi et löydä seuraa netistä. Ehkä ihannekumppanisi ei jaksa vastata jokaiseen saamaansa viestiin. Tässä on muutamia asioita, jotka voivat kertoa sinulle miten voit parantaa mahdollisuuksiasi erottua muista.

Missä kunnossa profiilikuvasi on?

Jos profiilikuvasi ei miellytä katsojaa, hän ei välttämättä vastaa viesteihisi lainkaan. Tämä ei tarkoita automaattisesti, että olisit suohirviön näköinen. On syytä hyväksyä, ettei ole mahdollista miellyttää kaikkia. Vaikka kuvasi olisi edustava, se ei ehkä saa jokaista mimmiä lääpälleen. Osa naisihmisistä on mieltynyt tummasilmäisiin ja -hiuksisiin, toiset tuntevat vetovoimaa vaaleahiuksisiin jne.

Sanoitko jotain millä on väliä?

Jos lähetät kiinnostavalle henkilölle yksityisviestin, jossa morjenstat ja kysyt kuinka sujuu, hän on luultavasti saanut samanlaisia viestejä niin paljon ettei välttämättä viitsi vastata viestiisi. Lähetä mieluummin viesti, jossa käy ilmi, että olet tutustunut hänen profiiliinsa. Mainitse jotain, joka on sinulla ja hänellä yhteistä.

Oletko liian tyrkky?

Jos huomaat lähettäneesi henkilölle viestin, jossa kysyt seitsemännettä kertaa miksi hän ei ole vastannut viestiisi, tyrkytät itseäsi liikaa. Samaan tapaan jos näet kirjoittamassasi viestissä rasvaisia vitsejä tai ehdotuksia, kannattaa deletoida kirjoitettu ja aloittaa viestin naputteleminen alusta.

Onko teillä mitään yhteistä?

Sinulle saattaa olla riittävästi yhteistä siinä, että asutaan samalla paikkakunnalla ja fanitetaan Filttiä, mutta se ei aina ole riittävästi. Kun lähetät viestin kiinnostuksesi kohteelle, hän luultavasti käy vilkaisemassa sinun profiiliasi ja pyrkii sitä kautta selvittämään mistä asioista sinä tykkäät — minkälainen tapaus sinä olet.

Liikaa välimatkaa?

Monesti etenkin nuorilla on X määrä kilometrejä, jonka ylittäminen tarkoittaa, että toinen asuu liian kaukana. Jotkut haluavat treffata tyyppiä, joka asuu samalla paikkakunnalla, toiset suostuvat matkustamaan kauemmas. Kaikki eivät halua ryhtyä etäsuhteeseen.

Parisuhde vaatii toimiakseen paljon työtä ja omistautumista. — Greta Scacchi

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Meressä on monta kalaa sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa.

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleita

Valehteleminen ilmoituksessa ja viesteissä

Danielle Couchin ja Liamputtong Praneen vuonna 2008 julkaisemassa tutkimuksessa, jossa selvitettiin nettideittailun avaamia mahdollisuuksia pariutua ja tavata seksipartnereita, huomattiin kuinka deittipalvelun jäsenet saattavat alentua valehtelemaa…

Treffeille kysyminen

Periaatteessa on hyvin yksinkertaista kysyä jotakuta, haluaako hän käydä treffeillä kanssasi, mutta juuri tuon kysymyksen esittäminen on usein hankalaa jännityksen tai kieltävän vastauksen pelossa. Jossain vaiheessa on kuitenkin järkevintä hoitaa s…

Treffeille valmistautuminen

Treffeillä voit tehdä toiseen itsestäsi hyvän vaikutelman valmistautumalla tulevaan koitokseen huolella. Tässä on vaihe vaiheelta ohjeita, joiden avulla ajan ennen H-hetkeä voi käyttää mahdollisimman tehokkaasti, ja tulevaa yhteishetkeä ajatellen h…

Niksejä hyvän deitti-ilmoituksen luomiseen

Nettitreffipalveluita käytettäessä on ensisijaisen tärkeää huolehtia mahdollisimman edustavan deitti-ilmoituksen koostamisesta. Tässä muutamia ytimekkäitä ohjeita tehokkaan, joukosta erottuvan ja omanlaisesi ilmoituksen tekemiseen. Deittiprofiilin pitäminen esillä on melkeinpä 50 prosenttia seuranhausta netissä, joten hyvällä ilmoituksella voit kasvattaa huomattavasti mahdollisuuksiasi tavata ihmisiä. Tähän aiheeseen liittyvää luettavaa löytyy blogikirjoituksesta Hyvä deitti-ilmoitus.

 1. Ole rehellinen kun kerrot itsestäsi.
  • Omaa ikää, pituutta, painoa eikä muita tärkeitä asioita kannata mennä kaunistelemaan. Epärehellisyys on niin miehille kuin naisillekin turnoff.
 2. Jos mahdollista, kirjoita iskevä otsikko.
  • Usein seuranhakupalveluissa, kuten Suomi24:n deittiviritelmässä, voi omalle profiilisivulle ennen varsinaisen esittelytekstin alkua lisätä vapaamuotoisen otsikon. Hyvä otsikko voi tuoda yhteydenottoja.
 3. Kerro itsestäsi jotain kiinnostavaa.
  • Deitti-ilmoitukseen voi yksinkertaisetkin perusjutut kirjoittaa kutkuttaviksi kertomuksiksi. Ihmiset eivät välttämättä jaksa kiinnostua jos ilmoituksessa on vain ranskalaisia viivoja tai sata pilkulla eroteltua asiaa.
 4. Kerro omista tavoitteistasi, haaveistasi.
  • Omalla profiilisivullasi voit paljastaa jotain minkä katsot olevan itsellesi tärkeää. Se voi olla esimerkiksi paljastus siitä, että haluat käydä katsomassa Herculeumia tai toivot löytäväsi jonkun jonka kanssa perustaa perheen.
 5. Hanki edustava kuva itsestäsi.
  • Edustava, tuore valokuva itsestäsi voi tehdä erinomaisen vaikutelman. Kuva kannattaa mieluummin olla perinteinen pärstäkerroinfoto kuin kaukaa otettu. Laita kuvaa otettaessa yllesi puhtaat vaatteet ja tarkista miltä “letti” näyttää.
 6. Kehota toimimaan.
  • Profiilin loppuun tai sen sekaan voi liittää kehotuksen kävijälle laittaa viestiä. Se voi ainakin hieman tsempata niitä kävijöitä, jotka muuten olevat kiinnostuneita, mutta jotka arkailevat aloitteen tekemisessä.

Ajattelen, siksipä olen sinkku. — Liz Winston

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Niksejä hyvän deitti-ilmoituksen luomiseen sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa.

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleita

Eräitä deittihuijauksia — lue ja välty

Nettipalveluissa ihmiset ovat haavoittuvia, sillä he julkaisemalla deitti-ilmoituksen paljastavat kaipaavansa jotakuta. Juuri sitä toisen kaipuuta huijarit käyttävät hyväkseen. Vaikka useimmille meistä on itsestään selvää, ettei kannata lähettää ra…

Netissä flirttailu

Useimmat heistä, jotka ovat tutustuneet toisiinsa netin kautta, tulevat ensimmäisen face-to-face-tapaamisen jälkeenkin tapaamaan toisensa uudelleen. Tässä on eräitä flirttailuvinkkejä, joilla voit vihjata toiselle kiinnostuksestasi. Neuvoja voi sov…

Treffeille valmistautuminen

Treffeillä voit tehdä toiseen itsestäsi hyvän vaikutelman valmistautumalla tulevaan koitokseen huolella. Tässä on vaihe vaiheelta ohjeita, joiden avulla ajan ennen H-hetkeä voi käyttää mahdollisimman tehokkaasti, ja tulevaa yhteishetkeä ajatellen h…

Ensitreffit

On eräitä niin miehille kuin naisillekin sopivia toimintamalleja, joilla voi antaa itsestään hyvän ensivaikutelman ensimmäisillä treffeillä. Yksi tärkeä seikka on muistaa kuunnella mitä seuralainen puhuu. Se on 50 prosenttia keskustelusta. Suun käy…