G-deittinetti — siis Goottideitti.netin oma blogi

Goottideitti.net

flirttailu

Aiheeseen flirttailu liittyvät kirjoitukset listataan tällä sivulla. Blogissa on yhteensä tähän ja muihin aiheisiin liittyviä kirjoituksia.

Netissä flirttailu

Useimmat heistä, jotka ovat tutustuneet toisiinsa netin kautta, tulevat ensimmäisen face-to-face-tapaamisen jälkeenkin tapaamaan toisensa uudelleen. Tässä on eräitä flirttailuvinkkejä, joilla voit vihjata toiselle kiinnostuksestasi. Neuvoja voi soveltaa pitkäaikaisen parisuhteen metsästyksessä siinä missä lyhyemmänkin hauskanpitoseuran haussa.

Yritä jotenkin saada itsesi erottumaan muista. Voi olla järkevintä pitkällä tähtäimellä ajateltuna pysyä aina kohteliaana, lempeänä ja tietyllä tapaa hillitä itsensä sanomasta, kirjoittamasta tai tekemästä jotain turhan räväkkää. Flirttailtaessa toisen kanssa netin välityksellä, kannattaa pitää huumorintaju jatkuvasti kelkassa mukana. Flirttailua ei kannata ottaa liian vakavasti, eikä sitä kannata tehdä ylilyövästi. On myös hyvä muistaa pitää flirttailun määrä aisoissa, sillä jos flirttien vastaanottaja joutuu niiden kohteeksi toistuvasti, hän saattaa tulkita sen yli-innokkuutena tai epätoivoisuutena.

  • Jätä seksuaalissävytteiset sanonnat, asiat, kuvat ja teot vähiin. Jos asia vaikuttaa pornolta, se ei ole flirttailua.
  • Ole huolellinen ja yritä panostaa flirttailuun ymmärtäen, ettei se välttämättä aiheuta vastapuolessa toivomaasi reaktiota.
  • Muista, että flirttailussa yrität kiinnittää huomion itseesi ja saada Sinut tuntumaan kiehtovalta.
  • Vältä tavanomaisuuksia. Jos treffiprofiilissa on hyvin, hyvin edustava kuva hänestä, ei välttämättä kannata toistaa sitä mitä kaikki muutkin ovat hänelle sanoneet.
  • Älä valehtele itsestäsi. Ikää tai muita merkityksellisiä asioita ei kannata kierrellä eikä kaarrella vaan ilmoittaa ne rehellisesti.
  • Netissä chattihuoneissa, Goottideitti.netin yksityisviesteissä ja myös tekstatessa hymiöiden käyttäminen on tärkeää.
  • Aika ajoin flirttiviestin tehoa voi yrittää kasvattaa mainitsemalla sen yhteydessä keskustelukumppanin nimen tai nimimerkin. Esimerkiksi: “Päivi! Minäkin olen juuri silloin Helsingissä.”

Ajattelen, siksipä olen sinkku. — Liz Winston

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Netissä flirttailu sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa.

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleita

Näin olet hyvä poikaystävä

Tämä on helppoa. Voit olla hyvä poikaystävä kunnioittamalla parisuhteen toista osapuolta. Ole rehellinen, sillä se tekee asiat helpoksi ja antaa myös itsellesi tilaa hengittää. Tämän ohjeen noudattaminen kannattaa aloittaa jo ensimmäisistä treffeis…

Deittaile turvallisesti

Nettideittailu on helppo tapa tutustua uusiin ihmisiin. Vaikka useimmat internetistä seuraa hakevat henkilöt ovatkin niin sanotusti täysipäisiä, joukossa voi olla epämiellyttäviksikin osoittautuvia tapauksia. Sen vuoksi kannattaa lukea tämä luettel…

Eräitä deittihuijauksia — lue ja välty

Nettipalveluissa ihmiset ovat haavoittuvia, sillä he julkaisemalla deitti-ilmoituksen paljastavat kaipaavansa jotakuta. Juuri sitä toisen kaipuuta huijarit käyttävät hyväkseen. Vaikka useimmille meistä on itsestään selvää, ettei kannata lähettää ra…

Kehonkieli paljastaa paljon

Kehonkieli on yksi tapa tulkita sosiaalisia tilanteita. Se on puhumisen lisäksi yksi niistä tavoista, joilla ihmiset voivat havaita toisen ihmisen mielenliikkeitä. Useimmat meistä osaavat tulkita kehonkielen yksityiskohtia luontevasti. Tässä kirjoi…