G-deittinetti — siis Goottideitti.netin oma blogi

Goottideitti.net

deitti.net

Aiheeseen deitti.net liittyvät kirjoitukset listataan tällä sivulla. Blogissa on yhteensä tähän ja muihin aiheisiin liittyviä kirjoituksia.

Deitti.netin rakkauskirjeet

Deitti.netissä kerätään erityistä rakkaustarinoiden arkistoa. Love Letters -osiossa kerrotaan miesten ja naisten kokemuksia miehistä ja naisista, joihin on tutustuttu Deitti.net-palvelun avulla. Deitti.netin avulla toteutuneet rakkaustarinat ja “eroottiset päiväunet”, kuten arkistossa kerrotaan, alkavat tiettävästi vuodelta 2003 ja jatkuvat näihin päiviin asti.

Tässä on eräitä lukumääriä tarinoiden jakaumasta miesten ja naisten välille. Vaikka sukupuolten välillä ja yksilöidenkin välillä on runsaasti väliä, raporttien sukupuolijakauman mukaan naisilla käy selkeästi parempi mäihä kuin miehillä. Palveluun kerättyjä tarinoita voi ryhmitellä eri kriteerien mukaan.

Naiset 190, miehet 60

Kun haetaan rakkaustarinoita, joissa nainen löysi miehen, tuloksia on yhteensä 190 kappaletta. Uusin niistä on elokuulta 2009 ja vanhin huhtikuulta 2003. Käänteisesti rakkaustarinoita, joissa mies löysi naisen, on vain 60 kappaletta. Niistä uusin löytyy huhtikuulta 2008 ja iäkkäin on vuoden vuoden 2003 samannimiseltä kuukaudelta.

Naiset 42, miehet 32

Jos haetaan seikkailuraportteja, joissa nainen on löytänyt miehen, tuloksia on 42 kappaletta. Miesten seikkailuraportteja löytämistään naisista on 32 kappaletta.

Naiset 16, miehet 5

Harvinaisempia yhdistelmiä Deitti.netissä ovat rakkaustarinat, joissa mies löytää miehen: vain viisi tulosta. Naisväellä on tässäkin asiassa enemmän sanottavaa, sillä naisia, jotka ovat löytäneet deittipalvelusta naisen, löytyy rakkaustarinoiden kategoriasta 16 kappaletta.

Muuta

Seikkailuraportteja, joissa asetelmat ovat mies–mies, kuten myös nainen–nainen, on julkaistu kumpaistakin yksi kappale. Deitti.netissä on tällä hetkellä yhteensä 17 387 seuranhakuilmoitusta.

Minulla ei ole tyttöystävää, mutta tunnen naisen, joka tulisi vihaiseksi jos sanoisin niin. — Mitch Hedberg

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Deitti.netin rakkauskirjeet sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa.

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleita

Meressä on monta kalaa

Meressä on monta kalaa, mutta sinä et ole meressä vaan aavikolla. Yksin. Tämä on tilanne jos olet mies ja yrität löytää seuraa netistä vastakkaisen sukupuolen edustajasta. Useat nettideittailuun soveltuvat palstat ovat täynnä miehiä. Jokaista naist…

Ritarillisuus

Ritarillisuus on katoavaa kansanperinnettä. Se on asenne, jolla mies voi osoittaa olevansa muut huomioon ottava, hyvätapainen ja ystävällinen henkilö. Ritarillisten tapojen omaksuminen voi alkaa niiden petraamisella vaikka siskon, äidin tai täysin…

Antti astui miessuvun puolesta miinaan

Helsingin Uutiset kirjoitti nelikymppisestä Antti Kivimäestä maaliskuussa 2018 ja uudelleen eilen maanantaina, 2. huhtikuuta. Eilisen jutun jäljiltä hän ei selvinne ilman naarmuja, sillä miehen tekemässä nettideittiraportissa — hän tapasi 200 naist…

Treffeille valmistautuminen

Treffeillä voit tehdä toiseen itsestäsi hyvän vaikutelman valmistautumalla tulevaan koitokseen huolella. Tässä on vaihe vaiheelta ohjeita, joiden avulla ajan ennen H-hetkeä voi käyttää mahdollisimman tehokkaasti, ja tulevaa yhteishetkeä ajatellen h…