G-deittinetti — siis Goottideitti.netin oma blogi

Goottideitti.net

cosmopolitan

Aiheeseen cosmopolitan liittyvät kirjoitukset listataan tällä sivulla. Blogissa on yhteensä tähän ja muihin aiheisiin liittyviä kirjoituksia.

Cosmopolitanin ohjeita naisille

Tyttöjen lehti Cosmopolitan on vuodesta toiseen jakanut tiedonjanoisille tytteleille parisuhdevinkkejä ja niksejä kuinka elää onnellisesti. Tässä on muutamia Cosmopolitan-lehdessä esitettyjä asioita naisille, joiden perusteella voi päätellä onko mies valmis sitoutumaan. Tiesitkö vaikkapa, että miehen vanhemmilla on suuri rooli siinä, tuleeko mies sitoutumaan sinuun? Vaikka mies on jo “iso poika”, hän ei lakkaa sivuuttamasta kasvattajiensa mielipiteitä.

Mies ei sitoudu pikkujuttuihin voi tarkoittaa, ettei mies ehdi tekemään lupaamaansa asiaa oli se sitten kuinka pieni tai vähäpätöinen tahansa. Monille meistä tulee silloin tällöin esteitä, mutta jos niistä muodostuu alituiseen toistuva tapa, mies ei viitsi nähdä vaivaa parisuhteen eteen. Sitoutumattomuus on huono merkki.

Mikäli hän on menossa naimisiin kolmansien treffien jälkeen, tai jotain muuta yhtä radikaalia, kertoo miehen olevan vähän turhan innokas. Hän kieltämättä tällaisella liikkeellä osoittaa olevansa valmis sitoutumaan pitkäksi aikaa. Tällaisessa tapauksessa on hyvä seurata, pysyykö miehen innokkuus samanlaisena vai onko hän kovin ailahtelevainen sen suhteen. Ehkä hän vain tykkää hetken jännityksestä?

Miehen edellinen suhde loppui juuri tarkoittaa tyypillisesti, ettei hän ole valmis pariutumaan välittömästi uudelleen. Voihan se toki onnistua, usein se kuitenkin johtuu vain halusta aloittaa laastarisuhde jonkun kanssa.

Jos mies katselee jatkuvasti muita naisia. Tällöin mies toki osoittaa arvostavansa kauneutta, mutta sinunhan tulisi olla hänen katseensa kohde.

Muut kiireet vievät kaiken ajan voi johtua halusta kehittää työuraa tai panostaa opintoihin. Jos samanlainen hektisyys jatkuu viikonlopunkin aikana, hän saattaa pitää sinua vain hetken huvina, jota voi tavata kun ei ole parempaa tekemistä.

Eikö mies ole esitellyt sinua tuttavilleen? Ehkä hän ei kuukausienkaan tapailun jälkeen ole valmis näyttämään sinua ystävilleen ja esittelemään perheelleen, koska hän vain “unohti”. Tai ehkä hän ei halua ikään kuin virallistaa asemaasi hänen elämässään.

Luulen olleeni nuoruudessani jotain, jota nykypäivänä kutsuttaisiin nörtiksi. En ollut kovin sosiaalinen eikä minulla ollut tyttöystäviä. — Charles Kuralt

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Cosmopolitanin ohjeita naisille sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa.

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleita

Toisen kotona vieraileminen

Tämän artikkelin ohjeita voi soveltaen noudattaa monenlaisissa tilanteissa, joissa olet vierailemassa toisen henkilön kotona. Se voi tarkoittaa poika- tai tyttöystävän kotona käymistä, hänen vanhempiensa luona vierailemista, tai kaverin huusholliss…

Kauheimpia treffikokemuksia

Tälle sivulle on kerätty suomalaisten naisten ja miesten tosielämässä karmeimpia treffimuistoja. Kokemukset ovat eri henkilöiden eri nettisivustoilla julkaisemia. Mahdollisuuksien mukaan kunkin kokemuksen paljastaneen henkilön nimimerkki on julkais…

Kehonkieli paljastaa paljon

Kehonkieli on yksi tapa tulkita sosiaalisia tilanteita. Se on puhumisen lisäksi yksi niistä tavoista, joilla ihmiset voivat havaita toisen ihmisen mielenliikkeitä. Useimmat meistä osaavat tulkita kehonkielen yksityiskohtia luontevasti. Tässä kirjoi…

Suomi24 Treffit vs. Goottideitti.net

Sen minkä Suomi24 Treffit voittaa käyttäjien määrässä, Goottideitti.net voittaa niiden laadussa. Goottideitti.netissä eivät mm. kansanmurhaajat pääse pitämään deitti-ilmoitusta esillä, koska ylläpito valvoo.

Suomi24 Treffien etusivu, johon on kirjautunut mm. Hitler.

Suomi24:n tarjoama deittipalvelu sisältää…